luni, 13 martie 2017

Apel către prieteni


Se lucrează la ultimele detalii legate de apariția cărții „Cancerul m-a sărutat în colțul gurii” al cărei subiect este experiența proprie de peste 5 ani în aplicarea terapiilor alternative forte și fundamentarea ei izvorâtă din cercetările științifice care relevă capacitatea organismului de a-și recăpăta și păstra sănătatea prin mecanisme ancestrale și cu ajutorul substanțelor biologice compatibile. 

Doresc ca informația să ajungă fără bariere la cei care au nevoie de ea, motiv pentru care nu am în intenție comercializarea cărții. Ea va putea fi descărcată gratuit de pe blog, iar în forma tipărită va fi oferită celor care și-o doresc, o donație care să acopere diverse costuri având caracter totalmente benevol. Pentru a finaliza acest demers am nevoie în continuare de sprijinul vostru financiar oricât de modest.

Cont Banca Transilvania

RO87BTRLRONCRT0255954901  Maria Deacu


Vă mulțumesc!

5 comentarii:

 1. Acum am dat aici de acest blog. (ieri) Am sa ajut si eu cu ceva. Cred ca trebuie sa scoti totusi banii pe cheltuielile aferente si atunci cand cineva bolnav solicita , sa-l ajuti .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Apreciez disponibilitatea dvs. de a ajuta. Vă mulțumesc și vă urez să aveți multă sănătate!

   Ștergere
  2. Daca este posibil , doresc si eu cartea Dvs , cand o terminati , emaill-ul meu este bgnvm@yahoo.com.. Multumesc si spor la traba .

   Ștergere
 2. Informatiile publicate de dvs pe acest blog, legate de experientele personale in lupta cu cancerul de san, au fost foarte utile. Sper sa finlizati cartea cat mai curand.
  Si eu sunt interesata in obtinerea unui exemplar, pentru care va las adresa mea de email:gerbera.rosie@gmail.com
  Va felicit pentru curaj si perseverenta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc pentru cuvintele încurajatoare! Dumnezeu să ne ajute pe toți în eforturile noastre de a depăși obstacolele vieții! Multă sănătate!

   Ștergere